Δραστηριότητες Green Mountain

Ανακαλύψτε το Green Mountain Activity Park

_____Ένας συνδυασμός περιπέτειας και φύσης στην καρδιά του Πηλίου

Το Green Mountain Activity Area είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος από το Hike Away στο καστανόδασος της Τσαγκαράδας δίπλα στο 12 Months Resort & Spa, όπου μπορείτε να περάσετε ώρες απόλυτης απόλαυσης και επαφής με τη φύση, με δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση στην ύπαιθρο, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Πηλίου.
Προσφέρει τοξοβολία, Paintball για όλη την οικογένεια (από 7 ετών και άνω), Flying Fox (zip line / omega), κυνήγι μυθολογικού θησαυρού και ένα μέρος για χαλάρωση με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
Η τοξοβολία είναι ένα άθλημα-δραστηριότητα, που προσφέρει εσωτερική γαλήνη μέσω της συγκέντρωσης που απαιτεί, αλλά και έντονες στιγμές ικανοποίησης και ανάτασης καθώς αναζητάμε την τέλεια βολή. Το Green Mountain διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο πεδίο τοξοβολίας με τρεις γραμμές πτώσης, τόξα για ενήλικες, παιδιά και αριστερόχειρες και πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας μαθαίνουμε τις βασικές αρχές της τοξοβολίας ενώ υπάρχει ελεύθερος αριθμός ρίψεων.

PAINTBALL
Το Green Mountain προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο πεδίο paintball για 10 άτομα, με περισσότερες από 20 θέσεις κάλυψης. Διαθέτουμε markers με ελατήριο και χαμηλότερη πίεση, καθιστώντας τη δραστηριότητα προσιτή σε μικρότερες ηλικίες (από 7 ετών και άνω) και ιδανική για όλη την οικογένεια, ενώ παρέχεται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (προσωπίδα, προστατευτικό στήθους και λαιμού).

FLYING FOX (ZIP LINE/OMEGA)
Το Flying Fox (Zip line / Omega) είναι μια εναέρια διαδρομή με τροχαλία για παιδιά, μήκους 25 μέτρων.

ΚΥΝΉΓΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
Το μυθολογικό κυνήγι θησαυρού είναι μια πεζοπορική δραστηριότητα που εξελίσσεται στο καστανόδασος της Τσαγκαράδας. Η δομή του παιχνιδιού συνδυάζει την αφήγηση ενός μέρους της μυθολογίας του Πηλίου, τη γνωριμία με βασικές αρχές προσανατολισμού και χρήσης της πυξίδας και την επίλυση γρίφων με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Η ροή του παιχνιδιού κινείται στα μυθολογικά στοιχεία του Πηλίου, με κεντρικά πρόσωπα τον Πηλέα, τη Θέτιδα, τον Αχιλλέα και τον Κένταυρο Χείρωνα. Με αυτόν τον τρόπο, αφηγείται στους συμμετέχοντες μια από τις σημαντικότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας, στο φυσικό περιβάλλον όπου εκτυλίχθηκε.

Ανακάλυψε Περισσότερες Εμπειρίες

_____ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ