Καριέρα

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στους 12 μήνες στο Πήλιο

Στο 12 Months, πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοί μας είναι η καρδιά και η ψυχή της επιχείρησής μας. Καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχία του ξενοδοχείου μας συνδέεται άμεσα με το πάθος, την αφοσίωση και την τεχνογνωσία των μελών της ομάδας μας. Αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά - αν αναζητάτε ένα μέρος όπου οι δεξιότητές σας εκτιμώνται, οι δυνατότητές σας καλλιεργούνται και η καριέρα σας μπορεί να ανθίσει - τότε σκεφτείτε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας στο γραφικό περιβάλλον του Πηλίου.

Γιατί να μας επιλέξετε για την καριέρα σας;

  • Μια εκπληκτική τοποθεσία: Φωλιασμένο στα μαγευτικά τοπία του Πηλίου, το ξενοδοχείο μας προσφέρει έναν μοναδικό και εμπνευσμένο χώρο εργασίας. Ξυπνήστε κάθε μέρα μπροστά στη γαλήνια ομορφιά των βουνών και της θάλασσας. Θα εργάζεστε εκεί όπου άλλοι κάνουν διακοπές.

  • Ομάδα με πάθος: Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια. Τα διαφορετικά και αφοσιωμένα μέλη του προσωπικού μας ενώνει η αγάπη τους για τη φιλοξενία. Θα γίνετε μέρος μιας κοινότητας που υποστηρίζει και αναβαθμίζει ο ένας τον άλλον.

  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη: Επενδύουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε ξεκινάτε μόλις την καριέρα σας στη φιλοξενία, παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

  • Προσέγγιση με επίκεντρο τους επισκέπτες: Η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των επισκεπτών είναι αταλάντευτη. Η ένταξή σας στην ομάδα μας σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάζετε θετικά την εμπειρία των πελατών μας κάθε μέρα.

  • Ανταγωνιστικά οφέλη: Πιστεύουμε ότι οι ευτυχισμένοι εργαζόμενοι είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Γι' αυτό προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, παροχές και μια σειρά από προνόμια για να διασφαλίσουμε ότι θα είστε καλά φροντισμένοι.

  • Καινοτομία και δημιουργικότητα: Ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη. Η δημιουργικότητά σας θα εκτιμηθεί και θα αγκαλιαστεί, καθώς προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των επισκεπτών.

Παροχές εργαζομένων:

  • Ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη: Δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία των μελών της ομάδας μας. Όταν εργάζεστε μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης

  • Δωρεάν διαμονή: Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε δωρεάν διαμονή σε δωμάτια για τα μέλη της ομάδας μας. Είτε χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε κατά τη διάρκεια της εργασίας σας είτε για προσωπικούς λόγους, παρέχουμε άνετες επιλογές διαμονής χωρίς κόστος για εσάς.

  • Εκπτώσεις σε όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες: Απολαύστε μια ποικιλία από εστιατόρια και εμπειρίες αναψυχής μέσα στο ξενοδοχείο μας. Ως μέλος της ομάδας μας, θα λαμβάνετε αποκλειστικές εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματά μας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε νόστιμα γεύματα και να απολαμβάνετε ανέσεις σε ειδικές τιμές.

  • Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη: Πιστεύουμε στην επένδυση στην ανάπτυξη της ομάδας μας. Όταν έρχεστε μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε συνεχείς ευκαιρίες κατάρτισης και ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας