Πληροφορίες: COVID-19

scroll

Πληροφορίες COVID-19

    

Αγαπητοί φιλοξενούμενοι και συνεργάτες,

Δεδομένου ότι μέλημά μας είναι η ευημερία των φιλοξενούμενών μας και του προσωπικού μας, έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια και παραμένουμε προσηλωμένοι στα συνήθη πρότυπα υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση.

Βιώνουμε μια ατυχή κατάσταση, ωστόσο παραμένουμε ενωμένοι, ήρεμοι και αισιόδοξοι, ενεργώντας με υπευθυνότητα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ενώ στο μεταξύ κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις ερχόμενες διακοπές σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνουν οι διακοπές με φίλους και αγαπημένους. Όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι θα χαλαρώσετε, θα αναζωογονηθείτε και θα ονειρευτείτε.
 

Η Πολιτική Ακυρώσεων γίνεται πιο ευέλικτη και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για υπάρχουσες κρατήσεις ή να επισκεφθείτε τη μηχανή κρατήσεών μας προκειμένου να ενημερωθείτε για όλες τις ισχύουσες πολιτικές.

Η Πολιτική Καθαριότητας

Τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας παραμένουν υψηλά και λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των φιλοξενούμενών μας και του προσωπικού μας. Σε καθημερινή βάση, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, από την υγιεινή των χεριών και την επιλογή των ενδεδειγμένων προϊόντων καθαρισμού, μέχρι τον καθαρισμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων.
 

Η χώρα μας είναι γνωστή για το ισχυρό τουριστικό της υπόβαθρο και τη φιλοξενία της. Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για το ότι μας περιμένει όπως πάντα ένα υπέροχο καλοκαίρι! Ανυπομονούμε να σας καλώς ορίσουμε και πάλι.

Έως τότε, παραμείνετε ασφαλείς!

 

Φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Ομάδα του 12 Months luxury Resort

Wellness Renovation Hub

Το «Wellness Renovation Hub» αποτελεί ένα καινοτόμο πλαίσιο θεραπευτικών υπηρεσιών ευεξίας που αναβιώνει την αρχέγονη θεραπευτική παράδοση του χθες, μέσα από το δυναμικό επιστημονικό πλαίσιο και τις ανάγκες του σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βραβεία & Αναγνωρίσεις
Δείτε τις Κριτικές μας
Reviews
trip advisor

Διεύθυνση

Τσαγκαράδα,
Πήλιο,
Ελλάδα 37012

Επικοινωνία

Τηλ. +302426048894,
Φαξ.+302426048896,
Email: 12hotel@12hotel.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Powered by Hotelcube

ΕΣΠΑ