Πληροφορίες: COVID-19

scroll

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Γάμοι & Βαπτίσεις

Το ονειρικό φυσικό τοπίο, η μαγευτική πηλιορείτικη ατμόσφαιρα που πλαισιώνει το Resort μας και οι λειτουργικοί, πλήρως εξοπλισμένοι, εσωτερικοί και εξωτερικοί μας χώροι συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σύνολο για να οργανώσετε την δεξίωση των ονείρων σας συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

Στο 12 Months Luxury Resort επιθυμούμε να κάνουμε τις σημαντικότερες και ομορφότερες στιγμές της ζωής σας να διαρκέσουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά σας. Γι’ αυτό, δημιουργούμε από κοινού ένα παραμυθένιο περιβάλλον, όπου ο βασικός πρωταγωνιστής θα είστε εσείς.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, οι υπαίθριοι χώροι και το εξωτερικό μας deck με την υπέροχη πισίνα του, αποτελούν το ιδανικό “κάδρο” για να… τοποθετήσετε το γάμο σας ή την βάπτιση των παιδιών σας, προσφέροντας αδιάκοπη θέα στο δάσος αλλά και τη θάλασσα, ενώ το χειμώνα οι εσωτερικές μας αίθουσες σάς τοποθετούν στην καρδιά της άσπιλης φυσικής ομορφιάς του Πηλίου μέσα σ’ ένα ζεστό και πολυτελές περιβάλλον. Το ξενοδοχείο μας παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 250 καλεσμένων, οι οποίοι θα λατρέψουν το “σκηνικό” συγκίνησης και χαράς που θα έχει στηθεί αποκλειστικά για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το πλαίσιο της εορταστικής σας δεξίωσης και αφεθείτε στη μοναδικότητα του 12 Months Luxury Resort!

DRZ-9077
DRZ-9077
DRZ-0251
DRZ-0251
DRZ-0233
DRZ-0233
Περισσότερες Σελίδες
12_hotel_153_result
12_hotel_153_result
Εστιατόριο Melia
Οι δρόμοι των πέντε αισθήσεων εφάπτονται στο Melia εστιατόριό μας και διεγείρουν ευχάριστα και τον π...
12_hotel_104_result
12_hotel_104_result
Διαμονή
Το 12 Months Luxury Resort είναι ένα “μικρό χωριό” 20 διαμερισμάτων στις πλαγιές της Τσα...
placeholder
placeholder

Wellness Renovation Hub

Το «Wellness Renovation Hub» αποτελεί ένα καινοτόμο πλαίσιο θεραπευτικών υπηρεσιών ευεξίας που αναβιώνει την αρχέγονη θεραπευτική παράδοση του χθες, μέσα από το δυναμικό επιστημονικό πλαίσιο και τις ανάγκες του σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βραβεία & Αναγνωρίσεις
Δείτε τις Κριτικές μας
Reviews
trip advisor

Διεύθυνση

Τσαγκαράδα,
Πήλιο,
Ελλάδα 37012

Επικοινωνία

Τηλ. +302426048894,
Φαξ.+302426048896,
Email: 12hotel@12hotel.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Powered by Hotelcube

ΕΣΠΑ