Πληροφορίες: COVID-19

scroll

Ποδηλατικές Διαδρομές

Απολαύστε θέα που κόβει την ανάσα και κάντε ποδήλατο μέσα σε δάση. Θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε ξωκλήσια, μοναστήρια, μουσεία, χωριά με τις παραδοσιακές πλατείες τους και πολλά άλλα...  Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

E-BIKE ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΗΛΙΟΥ: ΒΟΡΕΙΑ ΘΕΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Μια υπέροχη περιήγηση e-bike που ξεκινά από το χωριό Πορταριά και καταλήγει στην παραλία Χορευτό. Στο δρόμο επισκεπτόμαστε παραδοσιακά χωριά,απολαμβάνουμε θέα που κόβει την ανάσα και κάνουμε ποδήλατο μέσα από άγριο δάσος. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Κάντε κράτηση για την περιήγησή σας τώρα. Ελάχ. 2 συμμετέχοντες

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Αυτή η περιήγηση συνδέει την κορυφή του Πηλίου με τη βόρεια και την ανατολική πλευρά. Ξεκινάμε το ποδήλατο στα Χάνια (1200μ) και φτάνουμε στο Πουρί. Εδώ κάνουμε μια στάση στην πλατεία του χωριού με τον μεγάλο πλάτανο και συνεχίζουμε για την παραλία του Χορευτού. Όλη η διαδρομή είναι μοναδικής ομορφιάς και είναι μέσα στο δάσος. Εάν ο καιρός το επιτρέπει και οι συμμετέχοντες το επιθυμούν, αυτή η ξενάγηση μπορεί να συνδυαστεί με μια επίσκεψη με σκάφος στις σπηλιές του Ποσειδώνα πιο μακριά κατά μήκος της ακτής! Διάρκεια 6+ ώρες. Βαθμός δυσκολίας ** (μέτριο).

 

ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ E-BIKE ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για αυτήν την περιοδεία παρέχουμε είτε κανονικά ποδήλατα βουνού για όσους είναι έμπειρους, αλλά και e-mountain ποδήλατα CUBE HPA Reaction. Ξεκινώντας από την Πορταριά θα ανηφορίσουμε προς τα Χάνια, θα περάσουμε μέσα από το δάσος, θα επισκεφτούμε ξωκλήσια μέσα στο δάσος, θα φτάσουμε σε υψόμετρο 1100 μ. Μετά την επίσκεψη στη Μακρινίτσα θα επιστρέψουμε στην Πορταριά.
Υπέροχη διαδρομή μέσα στο δάσος με μοναδική θέα! Βαθμός δυσκολίας **
(μέτριο) - ***(δύσκολο)

 

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Ολοήμερη εκδρομή με ποδήλατο και πεζοπορία. Αυτή η περιοδεία πραγματοποιείται στο Νότιο Πήλιο. Ξεκινάμε από την Αργαλαστή και επισκεπτόμαστε ένα από τα καλύτερα οινοποιεία της περιοχής. Θα
περπατήσουμε σε βιολογικούς αμπελώνες, θα δοκιμάσουμε κρασιά από τοπικές ποικιλίες και οι βραβευμένοι θα μας μυήσουν στα μυστικά του κρασιού. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στο Χόρτο, στην ακτή του Παγασητικού και από εκεί θα πάμε στη μαγευτική Μηλίνα. Εκεί μπορούμε να κολυμπήσουμε και να γευτούμε μερικά από τα καλύτερα τοπικά προϊόντα. Το απόγευμα, αν ο καιρός
είναι με το μέρος μας, επιστρέφοντας στην Αργαλαστή θα περάσουμε από τον Λαύκο για να δούμε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα! Βαθμός δυσκολίας ** (μέτριο).

 

ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ (ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Το ταξίδι "Along The Coast" είναι μια υπέροχη εκδρομή που ξεκινά από την Κάτω Γατζέα, περνά από τις παραλίες Καλά Νερά και Κορωπί κατά μήκος ενός μονοπατιού κοντά στη θάλασσα, που σκιάζεται από αρχαίους ελαιώνες. Στη συνέχεια μπαίνουμε στο δάσος και περπατάμε συναντώντας πολλές κρυμμένες ομορφιές και εκπλήξεις, όπως καταρράκτες και λιμνούλες όπου οι τολμηροί μπορούν να κολυμπήσουν στα παγωμένα νερά. Διάλειμμα για μεσημεριανό πικνίκ στο δάσος (συμπεριλαμβάνεται) και πίσω. Ιδανική απόδραση και για οικογένειες, παιδιά και πολλά άλλα! Διάρκεια: περίπου 3,5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας * (εύκολο).
Ημερομηνίες: Καθημερινά, όλο το χρόνο

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ (ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Η «Πολιτιστική Περιήγηση στην Πόλη του Βόλου» είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες της περιοχής. Πρόκειται για μια ποδηλατική περιήγηση στην πόλη του Βόλου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κυριότερα μουσεία και αξιοθέατα. Διάρκεια 3,5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας * (εύκολο).
Ημερομηνίες: Καθημερινά, όλο το χρόνο

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 9 ΧΩΡΙΩΝ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Το «9 Villages Bike Tour» είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε σχεδόν όλο το κεντρικό Πήλιο μέσα σε μια μέρα. Ξεκινώντας από την Πορταριά και περνώντας από 9 χωριά του Πηλίου, μέσα από ένα μαγικό ταξίδι, φτάνουμε στο επίπεδο της θάλασσας και καταλήγουμε στην παραλία Καλά Νερά. Αυτή η εκδρομή έχει μεγάλο ποδηλατικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον γιατί οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ξωκλήσια, μοναστήρια, μουσεία, χωριά με τις παραδοσιακές τους πλατείες και πολλά άλλα. Διάρκεια περίπου 6 ώρες. Βαθμός δυσκολίας *** (δύσκολο).

 

ΝΟΤΙΑ ΘΕΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Αυτή η περιήγηση προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε τη νότια πλευρά της χερσονήσου του Πηλίου. Ξεκινώντας από το Νεοχώρι, περνάμε από τη Συκή με κατεύθυνση την Αργαλαστή. Η διαδρομή κατηφορίζει στο παραλιακό θέρετρο του Χόρτου πριν φτάσουμε στη μαγευτική Μηλίνα, που φημίζεται για ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Διάρκεια 5+ ώρες. Βαθμός δυσκολίας *** (δύσκολο)

 

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Το ταξίδι «Bike and Bite» είναι μια ποδηλατική περιήγηση που απευθύνεται σε όσους βλέπουν την ορεινή ποδηλασία ως πραγματική διασκέδαση. Ξεκινάμε από τη βάση μας στην Πορταριά και ανηφορίζουμε προς τα Χανιά. Στη συνέχεια συνεχίζουμε δυτικά σε μια εντυπωσιακή διαδρομή με υπέροχη θέα. Περνάμε από τη Μακρινίτσα και καταλήγουμε στο χωριό Πορταριά. Μετά από μια μεγάλη βόλτα 3,5 περίπου ωρών, όλη η προσπάθεια δικαιώνεται. Οι συνεργάτες θα έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο γεύμα με παγωμένα ποτά και μπύρα! Αυτή η περιήγηση μπορεί να γίνει και με ποδήλατα E-mountain. Επίπεδο δυσκολίας ** (μέτριο)

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Ένας εκπληκτικός συνδυασμός ποδηλασίας και ιστιοπλοΐας. Ξεκινάμε νωρίς το πρωί με το «Along the coast bike tour» και αφού τελειώσουμε την ποδηλασία στα Καλά Νερά, επιβιβαζόμαστε στο ιστιοπλοϊκό και κατευθυνόμαστε προς το Τρίκερι. Στην πορεία θα κολυμπήσουμε σε κρυστάλλινα νερά, θα υπάρχει η ευκαιρία να κάνουμε stand-up paddle boarding (SUP) και όταν φτάσουμε στο
Τρίκερι θα επισκεφτούμε τη Μονή πριν φάμε σε μια από τις ταβέρνες στο λιμάνι. Επιτέλους, ένα ταξίδι επιστροφής μέσω του Παγασητικού στα Καλά Νερά με πλοίο!
Μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Βαθμός δυσκολίας * (εύκολο).

Περισσότερες Σελίδες
food-salad-healthy-lunch
food-salad-healthy-lunch
Μαθήματα μαγειρικής στο Πήλιο
Αν θέλετε να ζήσετε λίγο περισσότερο τη μαγεία του ταξιδιού σας στο μυθικό βουνό των Κενταύρων και τ...
pexels-photo-554609
pexels-photo-554609
Πεζοπορία στη φύση του Πηλίου
Πεζοπορία στις ορεινές διαδρομές του Πηλίου ... Διαφορετικά μονοπάτια, καθένα από τα οποία σας φέρν...
landscape-mountains-nature-people
landscape-mountains-nature-people
Ιππασία στο Πήλιο
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Πήλιο ήταν η πατρίδα των Κενταύρων, των μισών ανδρών και των μισώ...
pexels-photo-241044
pexels-photo-241044
θαλάσσιο καγιάκ στο Πήλιο
Το μυθικό πλοίο "Αργώ" με τον Ιάσωνα και τους Αργοναύτες, ξεκίνησε από το λιμάνι της αρχαί...
DRZ-9510_copy_result
DRZ-9510_copy_result
Εκδρομή με σκάφος στα "Σπήλαια του Ποσειδώνα"
Στις ακτές του Βόρειου Πηλίου, σε ένα ταξίδι περίπου 45-50 λεπτών με σκάφος από τον Άγιο Ιωάννη, συν...
pexels-photo-296278
pexels-photo-296278
Ενοικίαση Σκάφους
Ανακαλύψτε τις ακτές του Πηλίου με το δικό σας σκάφος!
Trenaki_Piliou
Trenaki_Piliou
Το Τρενάκι του Πηλίου
Αυτή η ημερήσια εκδρομή σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε την περίφημη αμαξοστοιχία του Πηλίου...
Rappel_estanzuela
Rappel_estanzuela
Via Ferrata- Κατάβαση φαραγγιών
Τι πιο συναρπαστικό από την αναρρίχηση, κατάβαση και το κολύμπι σε ένα από τα κρυφά μέρη του Πηλίου!
kajak-kayak-lake-6529
kajak-kayak-lake-6529
Ενοικίαση καγιάκ
Εξερευνήσετε τις ομορφιές της ακτογραμμής του Πηλίου με το δικό σας καγιάκ!
meteora
meteora
Καθημερινό ταξίδι στα Μετέωρα από το Βόλο
Στο βορειοδυτικό άκρο της πεδιάδας της Θεσσαλίας, ανάμεσα στο βουνό της Πίνδου και της Αντιχάσιας κα...
pexels-photo-910154
pexels-photo-910154
Περιήγηση με μικρό σκάφος στο Ανατολικό Πήλιο
Ανακαλύψτε τις παραλίες της ανατολικής ακτής της χερσονήσου του Πηλίου με τις ημερήσιες εκδρομές με...
background_2b
background_2b
Green Mountain Αctivity Αrea
Το Green Mountain Activity Area είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος από το Hike Away στο Καστανόδα...
placeholder
placeholder

Wellness Renovation Hub

Το «Wellness Renovation Hub» αποτελεί ένα καινοτόμο πλαίσιο θεραπευτικών υπηρεσιών ευεξίας που αναβιώνει την αρχέγονη θεραπευτική παράδοση του χθες, μέσα από το δυναμικό επιστημονικό πλαίσιο και τις ανάγκες του σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βραβεία & Αναγνωρίσεις
Δείτε τις Κριτικές μας
Reviews
trip advisor

Διεύθυνση

Τσαγκαράδα,
Πήλιο,
Ελλάδα 37012

Επικοινωνία

Τηλ. +302426048894,
Φαξ.+302426048896,
Email: 12hotel@12hotel.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Powered by Hotelcube

ΕΣΠΑ